Geld verdienen met beleggen | Day Trading Masterclass Review

Geld verdienen met beleggen | Day Trading Masterclass Review

Geld verdienen met beleggen

Grote kans dat je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je meer informatie wilt over geld verdienen met beleggen. Wellicht wil je gaan starten met beleggen en zoek je dé perfecte cursus om daarmee aan de slag te gaan. Lees dan vooral onze review over de Day Trading Masterclass.

Waar we je wel op willen wijzen, is dat geld beleggen en handelen in aandelen niet zonder risico’s is. Je kan je complete inleg verliezen. Let goed op met wat je doet. Start alleen aan beleggen met geld wat je dus kan missen, wat ‘geen pijn doet’ mócht je het in het ergste geval compleet kwijtraken.

Wat is de Day Trading Masterclass?

De Day Trading Masterclass bestaat uit een zelfstudie cursus met daarbij een maandelijks abonnement waarbij je als student toegang krijgt tot de community. Alle leden van de community krijgen ook toegang tot dagelijkse live trading sessies. Tijdens de live sessies deelt Kevin Timmer, oprichter van de Masterclass, zijn beeldscherm zodat je kan zien hoe het traden real time in zijn werk gaat.

Daytrading vergt kennis en know-how. Deze cursus leert je stap-voor-stap om die kennis te vergaren.


Wat is daytrading?

Dit is wat Wikipedia zegt over daytrading: ‘Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om te profiteren van prijsfluctuaties tijdens de handelsdag. Alle openstaande posities worden gesloten voor het einde van de handelsdag, zodat er nabeurs geen risico’s worden gelopen. Elke dag worden er dus nieuwe posities ingenomen.’

Dit houdt in dit geval in dat het de Day Trading Masterclass zich alleen richt op het handelen in aandelen (effecten, red.). Handel in crypto’s en forex worden in deze cursus niet behandeld.


Wie is Kevin Timmerman, de man achter de Day Trading Masterclass?

Kevin Timmer is bijna 5 jaar full time trader in aandelen op de Amerikaanse markt en eigenaar van de Day Trading Masterclass.

Zijn doel was het vervangen van z’n huidige werk. Echter was het voor hem zo extreem moeilijk door de vele informatie die op het internet te vinden is. Hij zag door de bomen het bos niet.  Hierdoor heeft het hem bijna 2.5 jaar gekost om mijn doel te bereiken; full time trader worden.

De missie van Kevin Timmer en zijn Masterclass is om open en eerlijkheid te creëren binnen de trading-niche. En daarbij studenten op te leiden om full time trader te worden.

Kevin Timmer, eigenaar van de Day Trading Masterclass
Kevin Timmer

"Day Trading is moeilijk omdat er te veel (onjuiste) informatie is te vinden op het internet. Het is mijn missie om dit met mijn cursus voor iedereen toegankelijk te maken."

Kevin Timmer

Voor wie is de Day Trading Masterclass geschikt?

Iedere deelnemer aan de Day Trading Masterclass heeft een ander doel. Of het nu gaat om een extra inkomen generen, vervanging van huidige baan, locatie onafhankelijk worden, of gewoon een nieuwe hobby.

Daytrading heeft veel voordelen. Je kan het op elke plek op praktisch elk moment van de dag uitoefenen. Maar het is geen get-rich-quick methode. Zoals bij elke cursus of opleiding zal je er echt tijd, geld en energie in moeten steken om succesvol te worden.


Wat leer je tijdens de Day Trading Masterclass

De Day Trading Masterclass is een videotraining gecombineerd met live trading sessies. De videotraining is op je eigen tempo te bekijken. De live trading sessies zijn elke dag van 15:00 tot 22:00 uur. Op deze tijden zijn de Amerikaanse beurs geopend. De live trading sessies kun je bijwonen wanneer het jou uitkomt. Dat hoeft dus echt niet elke dag. Van 19:00 tot 22:00 is er support via onze Community Chat.

De inhoud van de Trading Masterclass is als volgt:

12 uur video cursus

Alle informatie die jij nodig hebt om te kunnen starten is hierbij aanwezig. De training is verpakt in een 12-urige videocursus die je op je eigen tempo kunt bekijken. De cursus wordt regelmatig geüpdatet en je blijft altijd toegang houden tot de videocursus.

Dagelijks samen live day traden

Kevin laat je er niet alleen voor staan. Dagelijks mag jij met hem mee traden. Kevin deelt zijn scherm, en hij bespreekt zijn trades. Maakt hij winst, dan maak jij winst & jij leert er ook nog eens van! (Dit zijn de live trading sessies die we eerder besproken hebben. Deze zijn dagelijks van 15:00 tot 22:00)

Grote community met traders & studenten

Op dit platform helpt iedereen elkaar en deelt waardevolle informatie. Meer ogen op wat er gebeurt op de aandelenmarkt zorgen voor meer kansen om te succesvol te traden.

Leer Kevin’s 4 strategieën

Kevin’s strategieën zijn het resultaat van jarenlang tweaken, backtesten en oefenen. Nu geven deze 4 strategieën, ongeacht de market conditie, Kevin een full-time inkomen en het leven wat hij wil leven.

Wekelijkse mentoring sessies

Naast de live trading sessies zijn er ook nog wekelijkse vraag & antwoord sessies. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem, want alles wordt opgenomen zodat je het later kunt terugkijken.

Ingericht voor part-time trading

Kevin is zich ervan bewust dat veel mensen op school zitten of een full-time baan hebben. De hele Masterclass is hierop afgestemd.

Gebruik maken van Kevin’s scanners

Kevin gebruikt scanners om de beste trades te vinden. Deze scanners gaat hij met jouw delen.

Day Trading Masterclass logo

Waaruit bestaat de Day Trading Masterclass?

De complete Day Trading Masterclass Video Cursus met levenslang toegang;

1 x Per week een groeps mentoring sessie zodat je extra vragen kunt stellen;

Een maand lang dagelijks live traden, zodat jij Kevin’s trades kan zien en begrijpen ( dagelijks van 15:00 tot 22:00 uur);

24/7 Community met traders en studenten, om elkaar te helpen en te ondersteunen;

BONUS 1: Krijg Kevin’s pro-scanners om geschikte aandelen te vinden;

BONUS 2: Dagelijkse lijst met aandelen die jij in de gaten kunt houden, zodat je precies weet welke aandelen je het beste kan traden;

BONUS 3: Een excel sheets die Kevin gebruikt om het traden eenvoudiger te maken.


Day Trading Masterclass cursus

Day Trading Masterclass ervaringen

We kunnen je veel wijsmaken, maar ervaringen van anderen laten toch vaak zien of je ergens wel of niet aan moet beginnen. Lees hier ervaringen van Day Trading Masterclass deelnemers:

Day Trading Masterclass ervaringen
Day Trading Masterclass ervaringen

Veel gestelde vragen over de Day Trading Masterclass

Ik heb niet zoveel tijd. Kan ik alsnog Day Traden?

Antwoord: Jazeker! Een groot deel van de community heeft een vaste baan of zit op school. De Masterclass is zo ingericht dat jij met een paar uur per week toch kunt Day Traden.

Waarom is er gekozen voor de Amerikaanse aandelenmarkt?

Antwoord: In tegenstelling tot vele andere markten of financiële producten biedt de Amerikaanse aandelenmarkt enorm veel kansen voor ons als Day Traders. Dagelijks zijn er wel 2 tot 10 kansen. Daarnaast is ook de tijd gunstig (15:00 tot 22:00 NL tijd).

Kan ik ook alleen in de avond uurtjes traden?

Ja dat kan zeker! Ook in de avond uurtjes is Kevin gewoon online om samen met jou te traden (Live Trading sessies is van 15:00 tot 22:00, daarna is het hulp in de community chat).


De prijs van de Day Trading Masterclass

Deze waardevolle cursus is niet goedkoop. Voor de Day Trading Masterclass videotraining betaal je eenmalig 497 euro (in plaats van 997 euro).

Toegang tot de live trading sessies kost je een 99 euro per maand. De eerste maand is gratis, waarna het vervolgens maandelijks opzegbaar is.

Je krijgt voor die prijs een cursus met ontzettend veel waardevolle informatie en kennis over het handelen in Amerikaanse aandelen. Ben je een doorzetter, dan is de kans groot dat je een succesvolle trader wordt met alle voordelen die daar bij horen.

Leer traden op Wall Street met de Day Trading Masterclass

Day Trading Masterclass kopen

Zoals eerder aangegeven, is de Trading Masterclass momenteel in de aanbieding. Hoe lang deze actie nog loopt, kunnen wij je niet vertellen. Kevin Timmer heeft in ieder geval ons aangegeven deze lagere prijs niet tot in den eeuwigheid te blijven hanteren.

Wil je dus op een laagdrempelige manier leren traden en op die manier extra geld verdienen? Meld je dan nu aan:


Geef een reactie